WORKSHOPS en THEMABIJEENKOMSTEN

Bij JIJST Kindercoaching kun je als (bonus)ouder of zorgprofessional aanschuiven bij een workshop of informatieavond. Tijdens deze avonden komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo kun je kiezen voor een workshop 'Op je JIJST' Opvoeden waarin je als ouders gaat ervaren wie jij bent als opvoeder en hoe je jouw kwaliteiten en waarden nog bewuster kunt inzetten. In een klein groepje gelijkgestemde dames en heren ga je ontdekken welke prachtige eigenschappen jij als ouder bezit en mag je ervaren dat je niet alleen staat in jouw onzekerheden, twijfels of zorgen. Want als jij je bewust bent van je waarden en je eigen handleiding, kun je bewuste keuzes maken in de omgang met je kind. Door gedrag te zien als taal, ga je op een andere manier kijken naar de boosheid, de eigenwijsheid en de gevoeligheid van jouw kind. Ook kun je dan met jouw kind gaan ontdekken welke behoeften en wensen zij heeft zonder over jouw eigen grenzen te gaan.

Zo doe je het samen en ‘op je JIJST’ zoals bij jou en jouw gezin past. Ik ga je dus niet vertellen hoe je het ‘moet’ doen, je gaat zelf ervaren hoe jij het wilt en kunt gaan doen. 

In 2019 organiseer ik verschillende thema-avonden over onderwerpen zoals hooggevoeligheid, de kracht achter lastig gedrag, de werking van het brein, prikkelverwerking enzovoorts. 

Zowel de workshops als de thema-avonden worden georganiseerd in de regio (Aadorp, Almelo, Vriezenveen of Wierden) en zijn altijd interactief en in een ongedwongen, ontspannen sfeer. In de agenda kun je zien welke workshops en events er gepland staan. Opgeven voor de workshop kan via info@jijstkindercoaching.nl. 

Wanneer je bij jou thuis of op locatie een avond wilt organiseren voor vrienden en bekenden, is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor meer informatie of overleg kun je me altijd bellen of mailen. In een gratis, vrijblijvend telefoongesprek bespreek ik graag met jou welke mogelijkheden er zijn.